webradio24.nl

Op vakantie met de Nikon D850

Nikon D850

Niks is leuker dan in de winter de vakantiefoto’s van de afgelopen zomer bekijken, verlangend naar de volgende vakantie die je zojuist bezoekt hebt. De vakantiefoto’s zorgen altijd voor een gepaste napret. Zorg nu dat je de Nikon D850 in huis haalt voor de aller scherpste vakantiefoto’s die de thuisblijvers jaloers zal maken.

 

De foto’s van vroeger en nu

De vakanties van vroeger waren natuurlijk anders dan de vakanties van nu. Vroeger ging men met de Citroen Deux Chevaux inclusief het hele gezin onderweg naar een tamelijk primitieve camping in midden Frankrijk, en nu is er een groot deel van de bevolking gewenst aan een bepaalde luxe. Tegenwoordig spendeert een groot deel van de Nederlanders hun vakantie op een resort. Ook de fotografie is hierin veranderd. Vroeger werden de foto’s op de camping in Frankrijk gemaakt met polaroid camera’s. Deze kiekjes waren vaak van matige kwaliteit, en als er een foto mislukt was, kwam je daar pas na vijf minuten schudden achter. Tegenwoordig hebben we de Nikon D850. Hiermee kan je een gigantisch aantal foto’s maken, en de kwaliteit is ongelofelijk goed! De Nikon D850 brengt fotografie naar een nieuw level.

 

Waarom de Nikon D850 een “must-have” is

De Nikon D850 heeft een arsenaal aan functies zodat jij de optimale ervaring en resultaten krijgt. Zo is er een functie speciaal bedoeld voor het fotograferen van mode en ook voor het vastleggen van epische landschappen. Ook bevat de camera een 4K-UHD video functie en is het daarnaast ook nog mogelijk om 8K-timelapses te maken van een adembenemende kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om niet een, maar twee SD kaarten toe te voegen zodat jij nooit met een tekort aan geheugen zit. Wil jij een mesterwerk wat jij net hebt vastgelegd snel aan de mensen thuis laten zien terwijl jij nog op vakantie bent? Geen probleem! Het is mogelijk om de Nikon D850 te verbinden met draadloze netwerken zoals Wifi en Bluetooth. Stream de foto gelijk vanaf de Nikon D850 door naar je telefoon en stuur de foto de wijde wereld in!

 

De prijs kwaliteit verhouding

De Nikon D850 maakt uitzonderlijk goede foto’s, het aantal functies en voordelen ten opzichte van andere camera’s van Nikon of andere merken is waanzinnig. Met de Nikon D850, kan iedereen professionele foto’s maken omdat het model erg intuïtief is. De Nikon D850 maakt het de gebruiker erg gemakkelijk om zijn eigen kunstwerken vast te leggen. De gemiddelde prijs die ervoor gevraagd word is zeer acceptabel tegenover hetgeen wat je ervoor terug krijgt, bijzonder goede foto’s.

Mobiele versie afsluiten