webradio24.nl

Redenen voor het huren van een container

container huren Groningen

Over het algemeen heeft niemand zin om het afval te verwerken van het bedrijf. Het is een klus dat niemand op zich wilt nemen. Daarom is het een betere optie om dat uit te besteden aan een extern bedrijf dat zich daar volledig op richt. Vaak zijn afvalinzamelingsbedrijven ook een stuk goedkoper dan de gemeente zelf. Het is vooral prettig dat deze zorgen uit handen worden genomen en dat je daar geen rekening meer mee hoeft te houden. Je houdt meer tijd over voor de belangrijke dingen van het werk en het bedrijf bespaart ook nog eens geld. Dat is in mijn ogen een win-win-situatie. Daarom heb ik bij mijn manager aangegeven om een container te huren voor het bedrijfsafval.

Over welke afvalinzamelaar beschikken wij?

Nadat we verschillende afvalinzamelaars hebben vergeleken, zijn we uiteindelijk uitgekomen bij MKB-Afval. Dat is een erkend afvalinzamelingsbedrijf dat rolcontainers levert in heel Nederland, dus ook in Groningen waar wij gevestigd zijn. Zij verhuren rolcontainers en legen die een bepaald aantal keer in de maand. Je kunt bij dat bedrijf eenvoudig een abonnement samenstellen naar eigen wensen en voorkeuren. Daarin kun je aangeven om wat voor soort afval het gaat en hoe vaak de container geleegd moet worden. Een container huren in Groningen is voor ons nu ontzettend eenvoudig. Bovendien bespaart ons bedrijf nu wat extra geld en dat kunnen we weer gebruiken voor een bedrijfsuitje.

Uit welke abonnementen kun je kiezen?

Het tarief van het abonnement hangt af van het soort afval, de grootte van de container en de frequentie van het legen van de container. Bij MKB-Afval maken ze onderscheid in restafval, papier en karton, glas, organisch afval en archiefvernietiging. Op basis daarvan kun je het formaat kiezen van de container en aangeven hoe vaak deze geleegd moet worden. Het voordeel van de verschillende afvalsoorten is dat je afval al op voorhand wordt gescheiden. Daardoor is het makkelijker om het afval te verwerken. Bovendien draag je daarmee een steentje bij aan een groener milieu. Er is genoeg keuze bij het kiezen van een abonnement. Maar bij het samenstellen van een abonnement is het belangrijk om na te gaan wat het beste aansluit bij je bedrijf.

Container huren in Groningen

Mocht het bedrijf waar je werkt gevestigd zijn in Groningen, ook dan kun je een container huren voor je bedrijfsafval. Wij hadden zelf eerst ook moeite met het vinden van een afvalinzamelingsbedrijf. Maar wij hebben uiteindelijk met MKB-Afval de juiste partner gevonden. Neem gerust een kijkje op hun website voor een container huren in Groningen.

Mobiele versie afsluiten